+31 78 - 673 14 77 
UVAR | Specialist in filters en afsluiters
  • Home
  • Waterbehandeling expertise

Expertise in Waterbehandeling

Op het gebied van waterbehandeling zorgt UVAR Holland al ruim 40 jaar voor optimale resultaten. Onze ervaren specialisten en ons brede assortiment zijn dan ook toonaangevend te noemen op het gebied van waterzuivering, de drinkwatersector, land- en tuinbouw, brandpreventie on- & offshore en kunststof halffabricaten. Bent u werkzaam in een van deze branches en heeft u behoefte aan expertise in specifieke oplossingen, onderdelen, engineering, aanpassingen of het inbedrijf stellen van uw waterbehandeling? Neemt u dan nu contact met ons op.

Waterbehandeling volgens UVAR

UVAR Holland levert aan - en werkt samen met - vooraanstaande bedrijven in heel Europa. Wij hebben een flexibel en veelzijdig team, dat in staat is zowel installatiebedrijven, productiebedrijven als wederverkopers het beste van de markt te bieden. Kennis is hierbij belangrijk, daarom ondersteunen wij onze afnemers dan ook met de nodige lezingen, cursussen, digitaal technisch materiaal en testresultaten. UVAR Holland staat simpelweg voor hoogwaardige, duurzame systemen en complete expertise in waterbehandeling en waterzuiveringstechnieken.

Deskundig, betrouwbaar, flexibel

Met UVAR Holland voldoet u aan de hoogste eisen zoals die worden gesteld op de verschillende gebieden van (industriële) waterbehandeling. De filters, drukregelaars, regelafsluiters, watermeters en alle andere producten uit ons UDI- en BERMAD-waterfiltratieprogramma voldoen dan ook volledig aan alle normen die in de betreffende branches en landen worden gesteld. Uw behoeften vervullen wij bovendien snel dankzij onze ruime voorraden en moderne productiemethoden.

Toegankelijk

Een mooie gelegenheid voor informatie-uitwisseling, netwerken en relatieonderhoud zijn de vakbeurzen voor water(techniek en –behandeling). Bezoekt u een van deze beurzen, kom dan vooral naar onze stand voor een prettig gesprek en een demonstratie van de laatste innovaties. Ontdek wat er tegenwoordig en in de toekomst allemaal mogelijk is op het gebied van professionele waterbehandeling.

Alles voor waterbehandeling

Wij leveren u specifieke onderdelen voor waterbehandeling. Denk bijvoorbeeld aan handbediende en (semi-)automatische filters, ringenfilters, zeeffilters, aanzuigfilters en strainers, separators (/zandafscheiding), zandfilters en mediafilters. Of aan afsluiters, beluchters en ontluchters, controllers en schakelaars, solenoids, pilots en watermeters.

Informatie waterbehandeling

U vindt op al onze productpagina’s van producten voor waterbehandeling de respectievelijke productinformatie en handleidingen. Hierin leest u de algemene informatie, specificaties en uitgebreide beschrijvingen met betrekking tot de installatie, werking, het onderhoud en eventuele bijzonderheden. Uiteraard kunt u evengoed nog vragen willen stellen of overleggen met onze vakspecialisten. Neem ook dan gerust contact op met UVAR Holland. Wij helpen u graag verder.