+31 78 - 673 14 77 
UVAR | Specialist in filters en afsluiters

Filtron spoelcontroller

De Filtron is een modulaire terugspoelcontroller voor het automatiseren van filters. De controller is verkrijgbaar in AC (wisselstroom) en DC (gelijkstroom) versies met 2, 4 , 6 ,8 en 10 aansluitingen.
Het AC model heef een interne transformator die kan worden gevoed door 110 of 220v en de benodigde 24v AC voor de solenoids genereert.
Het DC model kan worden gevoed door 6 of 12v. Het voltage voor het schakelen van de solenoids is afkomstig van de batterij.

Spoelcycli kunnen op ingestelde vaste tijden worden geactiveerd, maar kunnen ook worden geactiveerd wanneer de externe DP-sensor met droog contact een ingesteld punt bereikt.
Het ontstaan van een eindeloze lus kan worden voorkomen door het opsporen van zich herhalende opeenvolgende cycli die een vooraf ingestelde limiet overschrijden. De controller kan optioneel worden aangepast voor gebruik van een drukhoudventiel / hoofdafsluiter en een alarmuitvoer.
De controller telt afzonderlijk het aantal spoelcycli dat door DP-sensor, op tijd en handmatig wordt geactiveerd.

Bel mij!

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Downloads

  • Galileo L

   Het UDI Galileo L automatisch ringenfilter is opgebouwd uit meerdere G.K. filters waarvan het filterelement bestaat uit kunststof ringen samengedrukt op een variabele houder...

  • 6Matic

   De UDI 6Matic is de nieuwste ontwikkeling van het automatisch zelfreinigend zeeffilter. Het filter biedt een efficiënte oplossing voor filtratie van water met een wisselende vuilbelasting en een variërend debiet...

  • Galileo L Air Assist

   Het UDI Galileo L Air Assist automatisch ringenfilter is opgebouwd uit meerdere G.K. filters waarvan het filterelement bestaat uit kunststof ringen samengedrukt op een variabele houder...

 • No items found.