+31 78 - 673 14 77 
UVAR | Specialist in filters en afsluiters

  • UVAR holland

    Meet- & Regeltechniek

  • UVAR holland

    Watermanagement

  • UVAR holland

    Filtratie op maat

Welkom

UVAR holland is onderdeel van de UVAR-groep, een internationale organisatie gespecialiseerd in watertechnologie; meet en regeltechniek en filtratie. Al 45 jaar zijn wij actief in de waterzuivering, drinkwatersector, land- en tuinbouw, brandpreventie on- & offshore en kunststof halffabricaten.

Wij zijn leverancier van technische producten waaronder het UDI (UVAR Duurzame Instrumenten) waterfiltratieprogramma en van BERMAD meet- en regeltechniek (regelafsluiters, drukregelaars, watermeters en meer). Deze producten voldoen aan de geldende normen per segment en land. Hiermee wordt voldaan aan de hoogste klanteisen. Dankzij moderne productiemethoden en ruime voorraden zijn wij in staat marktbehoeften snel en volledig te beantwoorden zonder de duurzaamheidsaspecten uit het oog te verliezen.

Onze specialisten, ingenieurs en technici op het gebied van hydraulica, watertransport en waterfiltratie staan voor u klaar. Wij kunnen u helpen met waterbeheersingsoplossingen, engineering, proceswater oplossingen, waterbehandeling expertise, industriële waterbehandeling, regelkleppen & regelafsluiters, aanpassingen van producten naar klantbehoefte en hulp bij inbedrijfstelling.

Beursplanning