+31 78 - 673 14 77 
UVAR | Specialist in filters en afsluiters

 • UVAR holland

  Watermanagement

 • UVAR holland

  Meet- & Regeltechniek

 • UVAR holland

  Filtratie op maat

vacatures uvar

Welkom

UVAR holland is onderdeel van de UVAR-groep, een internationale organisatie gespecialiseerd in watertechnologie; meet en regeltechniek en filtratie. Al meer dan 40 jaar zijn wij actief in de waterzuivering, drinkwatersector, land- en tuinbouw, brandpreventie on- & offshore en kunststof halffabricaten.

Wij zijn leverancier van technische producten waaronder het UDI (UVAR Duurzame Instrumenten) waterfiltratieprogramma en van BERMAD meet- en regeltechniek (regelafsluiters, drukregelaars, watermeters en meer). Deze producten voldoen aan de geldende normen per segment en land. Hiermee wordt voldaan aan de hoogste klanteisen. Dankzij moderne productiemethoden en ruime voorraden zijn wij in staat marktbehoeften snel en volledig te beantwoorden zonder de duurzaamheidsaspecten uit het oog te verliezen.

Onze specialisten, ingenieurs en technici op het gebied van hydraulica, watertransport en waterfiltratie staan voor u klaar. Wij kunnen u helpen met waterbeheersingsoplossingen, engineering, proceswater oplossingen, waterbehandeling expertise, industriële waterbehandeling, regelkleppen & regelafsluiters, aanpassingen van producten naar klantbehoefte en hulp bij inbedrijfstelling.

Uitgelichte video

Cycloonfilters

Meest recente tweets

Beursplanning

 • Aqua Nederland Vakbeurs

  Bent u actief op het gebied van afvalwaterbehandeling, leidingsystemen, pompen, desinfectie, legionella preventie, meet- en regeltechniek, filters, membrane bioreactoren of waterbouw? Aqua Nederland Vakbeurs biedt de uitstekende gelegenheid om...

 • HortiContact Gorinchem

  De HortiContact Gorinchem is de grootste vakbeurs voor de totale tuinbouwbranche welke zich met name richt zich op toeleveranciers van de glasgroente- en sierteelt, vollegrondsteelt, boomkwekerij, potplanten- en fruitteelt. Van dinsdag 20 tot...