+31 78 - 673 14 77 
UVAR | Specialist in filters en afsluiters

Professioneel in waterfiltratie

Uw professionele waterfiltratie vraagt om een robuust en betrouwbaar product en bovendien om een deskundige implementatie. Voor een efficiënte en duurzame oplossing schakelt u UVAR Holland in. Wij bezitten een uitgebreid filterprogramma, bedoeld voor uiteenlopende vormen van waterfiltratie. Of het nu gaat om verwijdering van vaste stoffen of de voorfiltratie voor verdere waterbehandeling. Heeft u simpelweg de beste oplossing voor waterfiltratie nodig, op het gebied van irrigatie- en recirculatiesystemen, waterinname en -distributie, saneringsprojecten of de industrie? Neem dan nu contact met ons op.

Alles voor waterfiltratie

Bij UVAR Holland heeft u brede keuze uit verschillende filters voor alle verschillende vormen van waterfiltratie. Afhankelijk van uw branche en behoeften leveren wij u de volgende filters, indien gewenst uiteraard met bijpassend adviezen en technische diensten.

  • Aanzuigfilters en strainers
  • Automatische filters
  • Handbediende filters
  • Zandfilters en Multi-Mediafilters
  • Semi-automatische filters
  • Separators /zandafscheiding
  • Ringenfilters
  • Zeeffilters / Metaalfilters
  • Hydrocyclonen

Prettige service van experts

Voor uw waterfiltratie werkt u graag met de allerbeste producten én specialisten. Dus neemt u contact op met UVAR Holland, zoals zoveel installatiebedrijven, productiebedrijven en wederverkopers die kiezen voor de 40+ jaar ervaring en expertise waarmee UVAR Holland bekend is geworden in Europa. Onze adviseurs, technici en ingenieurs zijn dus veel gewend. Dit merkt u direct aan onze service: u krijgt meteen de juiste antwoorden en oplossing aangedragen van iemand die zowel u als uw branche begrijpt. Uw benodigde onderdelen leveren wij direct uit voorraad.

Uw overwegingen voor waterfiltratie

Zoals alle afnemers heeft u specifieke overwegingen bij het verzorgen van uw waterfiltratie. Deze zijn bepalend voor zowel de installatie als het onderhoud of de aanpassing van uw systeem. Daarom vindt u in ons assortiment diverse onderdelen terug met uitgebreide beschrijving. Informatie en zaken die mee kunnen spelen zijn: capaciteit, uw oppervlakte en beschikbare ruimte, kleine footprint, minimum spoelwater, minimaal spoelwaterverlies, handmatig of automatisch-/zelfreinigende waterfiltratie.

Alles weten over waterfiltratie?

U vindt op alle pagina’s van onze producten voor waterfiltratie de nodige specificaties en handleidingen met daarin de aanbevelingen voor installatie, werking en onderhoud. Maar natuurlijk kan het zijn dat u nog altijd vragen houdt over zowel de onderdelen of diensten. Hiervoor zijn wij altijd beschikbaar. Ook als u met een specialist van gedachten wilt wisselen over uw specifieke situatie. Neem hiervoor gerust contact met ons op.