+31 78 - 673 14 77 
UVAR | Specialist in filters en afsluiters

Proceswater

Maakt uw bedrijf gebruik van proceswater? Bijvoorbeeld voor koelen, wassen, spoelen, of transport? Al deze verschillende functies brengen uiteenlopende kwaliteitseisen naar voren die u aan uw water stelt. Hiervoor zoekt u het juiste product, dat perfect aansluit op uw bedrijfsvoering. Al ruim 40 jaar leveren wij technische producten, diensten en deskundige adviezen op het gebied van proceswater en andere toepassingen. Wij zijn actief in de waterzuivering en waterzuiveringstechnieken voor de industrie, drinkwatersector, land- en tuinbouw, brandpreventie en on- & offshore. Profiteer van deze brede expertise en ervaring, neem contact op en overleg met onze experts.

Onderdelen voor proceswater

In onze UDI-lijn vindt u bijvoorbeeld de UDI 6Matic, de nieuwst ontwikkelde automatisch, zelfreinigend zeeffilter. Of de UDI Galileo serie welke organisch vuil uit het water filtert d.m.v. een ringenpakket met kruislingse groeven. Dit is ook een automatisch filter, modulair te schakelen om aan elke capaciteit te kunnen voldoen.

Waar nodig en gewenst passen wij de specifieke onderdelen aan om deze geheel te laten aansluiten op uw specifieke inrichting en omgeving. Dit doen wij in onze eigen modern geoutilleerde werkplaats.

Proceswater volgens de experts

Bij UVAR Holland heeft u altijd te maken met specialisten, ingenieurs en technici die beschikken over een ruime mate aan technische kennis. Wij zijn gespecialiseerd in de praktijk én theorie van hydraulica, watertransport en waterfiltratie. Deze kennis houden wij bovendien modern door middel van regelmatige cursussen en bijscholingen (bijvoorbeeld op locatie bij de fabriek). Dit houdt onze service efficiënt, toegankelijk en prettig.

Betrouwbare stroom proceswater

In de dagelijkse realiteit rekent uw organisatie op een betrouwbare stroom proceswater. Daarom rekent u op de betrouwbaarheid van het bekende UVAR Holland, dat er altijd voor u is met haar diensten en de meest hoogwaardige technische producten. Of het nu gaat om advies, levering, engineering of de algehele ingebruikstelling van uw systeem.

Levering

Wij begrijpen dat u het druk heeft, en dat tijd telt. Daarom gaan wij snel en doortastend te werk, of het nu gaat om de levering van uw product, advies of ondersteuning. En ook als er nood is bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u bijvoorbeeld zo snel mogelijk een standaard oplossing nodig voor uw proceswater, dan kunnen we deze vrijwel altijd uit voorraad leveren.