+31 78 - 673 14 77 
UVAR | Specialist in filters en afsluiters

Deskundig advies & levering van regelkleppen

Wij leveren u de regelkleppen die u nodig heeft, voor de procestechniek waarbij een membraan bediende afsluiter zorgt voor een continue variabele restrictie in de flow. Met membraan regelkleppen is een grote variatie mogelijk. In afmeting tussen klein en zeer groot, de klepbediening handbediend, zelfregelend, of aangestuurd via sensoren door een procesautomatiseringssysteem. Het Bermad-programma bestaat ook uit watermeters, ontluchters, beluchters en drukreduceerventielen. Wij helpen u graag aan het juiste product met advies op maat.

Onze regelkleppen

Wij bieden u keuze uit alle verschillende regelkleppen van staal, roestvast staal, brons met diverse legeringen en titanium van 1½" - 32". Deze zijn breed toepasbaar als het gaat om capaciteit en werkdruk. Hierbij geldt dat alle regelkleppen zich kenmerken als uiterst betrouwbaar, bedoeld voor duurzame toepassingen in professionele omgevingen. De tests en productie van iedere regelafsluiter is dan ook met de grootste zorg uitgevoerd, volgens de normen ISO 9000 en 9001-2000. De regelkleppen worden dan ook geleverd met de vereiste certificaten. Producten van UVAR Holland voldoen aan alle eisen zoals die worden gesteld in de specifieke segmenten en landen.

Uw eigen regelkleppen

Heeft u behoefte aan een industriële (regel)oplossing op het gebied van drinkwater en utiliteit of brandpreventie? Bekijk dan ons aanbod op www.bermad.nl. Neem contact met ons op voor persoonlijk advies en een snelle service. Heeft u specifieke wensen, dan verzorgen wij de nodige aanpassingen in onze eigen moderne werkplaats. Van hieruit is bovendien een snelle levering van regelkleppen mogelijk.

Snelle levering van regelkleppen

Na uw bestelling heeft u uw regelkleppen snel binnen. Uw bezorging wordt uitgevoerd door de gebruikelijke professionele bezorgdiensten. Hiernaast biedt UVAR ook de mogelijkheid tot een directe bezorging door onze eigen bezorgdienst. Hierdoor is een nog snellere levering mogelijk, wat essentieel kan zijn voor uw bedrijfsproces. Heeft u dus haast bij het installeren van uw regelkleppen of andere technische onderdelen, maak hier dan meteen melding van bij uw bestelling.

Over ons

UVAR heeft ruim 40 jaar ervaring en uitgebreide kennis van (waterfiltratie)techniek. Hiermee bedienen wij organisaties in on- en offshore, brandpreventie, land- en tuinbouw, waterzuivering, waterzuiveringstechnieken en de drinkwatersector. Ook leveren wij business-to- business aan wederverkopers, installatiebedrijven en productiebedrijven. Waar gewenst verzorgen wij bovendien specialistisch advies, engineering en de gehele ingebruikstelling van uw systeem met regelkleppen.